TRUE Mex

TRUE Mex (akronim za Traditional Real Unique Experience of Mexico) je tim koji distribuira meksičke proizvode koji drže do tradicije, pružajući time klijentima istinsko i jedinstveno iskustvo. Naš cilj je raširiti koncept TRUE putem različitih projekata.

TRUE Mex CHOCOLATE, “Mexican Artisanal Chocolates”, prvi je u nizu takvih projekata.

Misija: Mi smo tim koji se želi pozicionirati na međunarodnom tržištu nudeći kvalitetnu zanatsku meksičku čokoladu. To je proizvod koji istovremeno predstavlja meksičku kulturu, pruža svojim kupcima jedinstveno iskustvo koje nadvisuje očekivanja, a pritom uzima u obzir i načela pravedne trgovine. 

Vizija: Želimo predstaviti svijetu zanatsku meksičku čokoladu koja uvažava kulturu i tradiciju Meksika. Na taj način istaknuti porijeklo kakaa i ponuditi kupcima čokoladu iz zemlje iz koje je potekla. Promidžbom proizvoda koji nastaju prema najvišim standardima kvalitete nadamo se doprinijeti profiliranju kupaca koju su zahtjevniji pri odabiru čokolade. Želimo postaviti meksičku čokoladu na značajno mjesto na svjetskom tržištu, ističući visoku vrijednost tog proizvoda koji je ujedno i dio  kulturne baštine Meksika.

Naše vrijednosti

  • Poštovanje. Prema osobama, kulturama, tradicijama i idejama. Mi ne diskriminiramo, sve smatramo ravnopravnima, te poštujemo i vrednujemo razlike i raznolikosti.
  • Izvrsnost. Uvijek nastojimo raditi stvari na optimalan način kako bi postigli najbolje moguće rezultate. Ove iste karakteristike cijenimo kod naših suradnika.
  • Kvaliteta. Ravnamo se prema najvišim standardima kvalitete što se odražava na proizvode koje nudimo.
  • Odnos sa klijentima. Uvijek imamo pozitivan stav pun razumijevanja i kao takvi stojimo na raspolaganju našim klijentima. Slušamo i razumijemo njihove potrebe, te im pružamo sigurnost pravednog poslovanja i kvalitetne usluge.
  • Odgovornost i obaveza. Stalo nam je do našeg projekta, do naših klijenata i do naših suradnika. Radi toga djelujemo na najbolji mogući način u smislu pružanja rezultata koji nadmašuju očekivanja. Uvijek smo odgovorni za naše proizvode i usluge.
  • Socijalna odgovornost. Osjećamo veliko poštovanje prema malom proizvođaču i nastojimo mu biti od koristi. Vjerujemo u pravednu trgovinu i održivu ekonomiju, radi čega surađujemo sa onima koji se ravnaju po istim načelima.
  • Iskrenost i integritet. Zastupamo naše príncipe otvoreno i transparentno u okruženju iskrenosti i integriteta. Dosljedni smo u onome što mislimo, govorimo i radimo.
  • Otvorenost i prilagodljivost. Otvoreni smo prema novim prijedlozima, te imamo volju tražiti nove puteve pri čemu smatramo promjenu kao konstantu. Fleksibilni smo pred novim situacijama i izazovima.
  • Timski rad. Radimo koordinirano i u timu, integrirajući napore svakog pojedinca. Vjerujemo u zajedništvo i stalno nastojimo proširivati naš krug suradnika.
  • Entuzijazam. Radimo naš posao s entuzijazmom jer vjerujemo u ono što radimo i radimo to sa strašću.

Pratite naš Facebook profil